MC De Vetfrakken

31ste Oldtimerbeurs
zaterdag 9 maart 2024

OLDTIMERBEURS

Motorclub de Vetfrakken uit Ranst (B) organiseert op zaterdag 9 maart 2024 voor de eenendertigste keer hun ruilbeurs voor oude motoren.

Op het terrein Moervelden (voormalig militair domein Het Loo) gelegen aan de Bistweg (thv nr 11) te Broechem (Ranst, België) is het vanaf 9 uur verzamelen geblazen voor de liefhebber van oude motoren en aanverwanten.

De beurs startte ooit als een klein en gezellig samenzijn voor verzamelaars en motorfreaks. Stilaan groeide het uit als één van de grootste beurzen in zijn genre. Een gevarieerd aanbod van oude motoren, bromfietsen, fietsen, scooters, onderdelen, curiosa, tijdschriften, boeken, werkplaatsboeken enzoverder vullen de 3000 m² stands.

Oorspronkelijk stond de Oldtimerbeurs van de Vetfrakken begin december op de agenda. De editie van 2021 kon niet in december plaatsvinden en we verplaatsten de beurs naar maart 2022. Deze nieuwe datum beviel zo goed dat we besloten hieraan vast te houden.

Op het terrein is er voldoende en gratis parkeerruimte voorzien!
Voor een vlotte verkeersdoorstroming zal er in de nabije omgeving van de beurs een algemeen parkeerverbod gelden. Gelieve de parkeerruimte van de omliggende handelszaken NIET te gebruiken.

400 meter van de beurs is er een bushalte met bediening door de volgende lijnen:
 153  Lier - Nijlen - Ranst
 243  Broechem - Boechout - Hove - Kontich
 420  Herentals - Massenhoven - Broechem - Berchem
 421  Zandhoven - Viersel - Broechem - Berchem
 422  Lier - Broechem - Berchem
 859  Lier - Nijlen - Emblem - Broechem - Ranst

Domein Moervelden
Bistweg (thv nr 11)
Broechem (Ranst) België